Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 липня 2021

Мегеры

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

“Мегери” в Одесі!

30 липня 2021 року  в Літньому театрі GORSAD відбудеться комедія “Мегери” в Одесі!  Театральні вистави повертаються у зелений театр міського саду! І це справді знакова подія в житті нашого міста. Відкриваємо театральний сезон неймовірно смішною комедією!

Старість не радість, а суцільний жах для двох колишніх красунь і зірок кінематографу. Колишні запеклі конкурентки тепер  знімаються  в одному фільмі жахів, аби востаннє повернути собі славу. Кіновиробництво - процес складний і довгий, тому Рут і Мілред змушені проводити багато часу разом. Вони згадують своє минуле, жорстоко жартують одна з одною і змагаються у сарказмі.

Травесті-комедія у Літньому театрі

Їхнім лайкам позаздрять ринкові продавщиці, повії, кондукторки та вахтерки. А їх акторській майстерності можна тільки повчитися. Адже грають наших старіючих кінодів актори-чоловіки. Тому це буде точно весело і несподівано.

Щоб потрапити на виставу “Мегери” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 250 до 800 гривень. Ще більше театральних вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де побачити веселу комедію в Одесі? На виставі “Мегери”!

  1. Пекельні розмови
  2. Ненависть на межі неможливого
  3. Сарказм та іронія в кожному слові

В головних ролях:

  • Олексій Вертинський
  • Артем Ємцов
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код